De nieuwe website van de Wegwijzer is in ontwikkeling en daarom is de informatie op deze site niet meer helemaal bijgewerkt.

Kinderopvang

Peuterspeelzaal

Ontdek je eigen Doomijn!

Aanvulling op thuis en school.

Op zoek naar peuteropvang voor uw zoon of dochter? Dat kan op de peuterspeelzaal van Doomijn, welke gevestigd is in CBS De Wegwijzer. Het aanbod van de peuterspeelzaal is gericht op peuters van 2 tot 4 jaar. Samen ontdekken, spelen en leren staan centraal en wordt geboden in een veilige, gezellige en stimulerende omgeving. De leidster van Doomijn, Gabriëlle Hijmans, biedt de kinderen leuke en spannende activiteiten aan. Zij doet dit vanuit de voorschoolse methode ‘Piramide’ voor het volgen en breed stimuleren van de ontwikkeling van uw kind. Daarbij staat plezier altijd voorop!

Wat zijn de mogelijkheden op de peuterspeelzaal? U kunt uw kind aanmelden voor de peuterspeelzaal wanneer het kind 1,5 jaar oud is. Wanneer er plek beschikbaar is, mag uw kind naar de peuterspeelzaal komen wanneer het 2 jaar oud is. Er wordt geplaatst op inschrijving.

Wat zijn de opvangdagen en -tijden? De peuterspeelzaal is geopend op dinsdagochtend, en donderdagochtend van 8.30 – 11.45 uur.

Wanneer is de peuterspeelzaal dicht? De peuterspeelzaal is tijdens schoolvakanties en feestdagen gesloten

Waar kan ik terecht voor informatie en met mijn vragen? Kijk op www.doomijn.nl of neem contact op met de manager, Sandra Pit

T. 	06 – 83331303
E.	s.pit@doomijn.nl